Promovarea afacerii tale cu Bianca Dăncilă

5 -7 aprilie 2024 - Redal Expo Sibiu

Promovarea afacerii tale cu Bianca Dăncilă

Cel mai sigur plan pentru viitorul afacerii tale este acela pe care tu il creezi si il faci sa se intample!afis speakers BIANCA DANCILA

Cand vorbesc despre dezvoltarea afacerii tale, primul lucru la care ma gandesc este planul tau de Marketing si cel de Vanzari. Fara aceste 2 ingrediente “magice” este imposibil ca Brand-ul tau sa ajunga cunoscut, iar produsele si serviciile tale sa ajunga la cat mai multi clienti. Te invit la workshopul meu si neaparat sa ai la tine agenda ta de zi cu zi, pentru ca vei nota multe idei practice pentru afacerea ta, pe care le poti aplica chiar de maine.

Vei afla sfaturi practice de la Bianca, specialistul in Marketing Digital care a construit de la zero brand-uri precum Tocmai.ro, www.JadSPA.ro, www.mobeemi.com, www.latimp.com, Eshopwedrop.ro si a dezvoltat multe alte proiecte online. Workshop-ul se adreseaza tuturor celor care au o afacere noua sau una cu traditie in piata, fie Offline si/sau Online. Detalii despre Bianca Dancila gasesti aici.

În domeniul imobiliar, promovarea este esentiala! Fara promovarea portofoliului de proprietati, cererea nu poate intalni oferta. Mai ales in domeniul imobiliar, timpul inseamna bani, iar fiecare dintre noi ne dorim sa finalizam tranzactiile cat mai repede, atat ca si client, cat si ca agentie. Promovarea este cheia pentru a finaliza tranzactii mai multe si mai rapid!

Participă la workshop-ul ”PROMOVAREA AFACERII TALE” și vei afla:

  • Ingredientele vitale pentru o promovare eficienta.
  • Cum integrezi automatizarile & tehnologia in cadrul afacerii tale.
  • Cum iti cresti volumul vanzarilor fara sa iti extinzi echipa de vanzari si costurile.
  • Tehnici de negociere eficiente.

Participa la workshop si vei avea ocazia sa descoperi noi idei practice prin care iti poti creste afacerea cu ajutorul internetului. Deja ti-am pregatit premii surpriza ;)!

Când? în cadrul Târgului Imobiliar Sibiu 2017

Unde? Redal Expo, Iohann Sebastian Bach nr. 4, Sibiu

La ce oră? Sambătă, 25 februarie, ora 16:00.

Cu cine? Bianca Dancila – Antreprenor, Expert in Digital Marketing, Trainer in Marketing

Cât costă? – participarea la workshop in cadrul Targului Imobiliar Sibiu este GRATUITA!

Deoarece locurile sunt limitate te invitam sa te inscri completand formularul disponibil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *