Comunicat de presa – prima editie TIS 2017

Prima ediție a Târgului Imobiliar Sibiu (TIS) se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2017, la Redal Expo.
Evenimentul își propune să aducă în fața publicului oferta locală imobiliară și a industriilor conexe. Cei interesați vor găsi la TIS 2017, ofertele dezvoltatorilor imobiliari – de la garsoniere, apartamente, până la case unifamiliale, duplex-uri și case de tip înșiruit. Deasemenea, vor mai fi prezenți prestatori de servicii pentru amenajări interioare, instituții financiar-bancare, agenții imobiliare, comercianți și producători de mobilier.

promovare2 (1)

 

“Târgul Imobiliar Sibiu răspunde nevoii pieței de a aduce într-un singur loc cererea și oferta imobiliară. Pregătim un eveniment adaptat tuturor părților implicate, un weekend poate decisiv pentru persoanele care sunt în căutarea unei locuințe. Prin parteneriatele avute cu expozanții, dorim să oferim vizitatorilor o experiență inedită și un sprijin real în deciziile pe care urmează să le facă în acest domeniu.” – au transmis organizatorii.

Târgul Imobiliar Sibiu 2017 este organizat de Sibiu Expo & Events, companie specializată pe organizarea de expoziții, târguri și evenimente. Misiunea companiei este de a organiza pentru piața locală și regională evenimente inovative, bazate pe informație de calitate atât pentru publicul larg cât și pentru specialiștii de profil.

Posted in Noutati Tagged with: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Parteneri media:

LOGO KISS FM SIBIU FUNDAL ALB turnul-sfatului-logo logo-ora (1) RWIm_Banner_Expo_Sibiu

TIS 2018 – 16-18 Martie

Vă invităm să participati la singurul târg imobiliar, construcții și amenajări din Sibiu care se va desfăsura la Redal Expo. La eveniment participă companii implicate în mod direct în imobiliare, dar şi firme care reprezintă domenii conexe. Numărul mare de expozanti din domeniul constructiilor, dezvoltării imobiliare, amenajărilor interioare vor atrage un număr considerabil de vizitatori în toate cele trei zile de expo.

Program vizitatori:

Vineri 12:00 – 19:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică 10:00 – 18:00
Intrare liberă