Comunicat de presa – prima editie TIS 2017

5 -7 aprilie 2024 - Redal Expo Sibiu

Comunicat de presa – prima editie TIS 2017

Prima ediție a Târgului Imobiliar Sibiu (TIS) se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2017, la Redal Expo.
Evenimentul își propune să aducă în fața publicului oferta locală imobiliară și a industriilor conexe. Cei interesați vor găsi la TIS 2017, ofertele dezvoltatorilor imobiliari – de la garsoniere, apartamente, până la case unifamiliale, duplex-uri și case de tip înșiruit. Deasemenea, vor mai fi prezenți prestatori de servicii pentru amenajări interioare, instituții financiar-bancare, agenții imobiliare, comercianți și producători de mobilier.

promovare2 (1)

 

“Târgul Imobiliar Sibiu răspunde nevoii pieței de a aduce într-un singur loc cererea și oferta imobiliară. Pregătim un eveniment adaptat tuturor părților implicate, un weekend poate decisiv pentru persoanele care sunt în căutarea unei locuințe. Prin parteneriatele avute cu expozanții, dorim să oferim vizitatorilor o experiență inedită și un sprijin real în deciziile pe care urmează să le facă în acest domeniu.” – au transmis organizatorii.

Târgul Imobiliar Sibiu 2017 este organizat de Sibiu Expo & Events, companie specializată pe organizarea de expoziții, târguri și evenimente. Misiunea companiei este de a organiza pentru piața locală și regională evenimente inovative, bazate pe informație de calitate atât pentru publicul larg cât și pentru specialiștii de profil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *